Ugens Ret og Take Away

Ugens Husmandskost på Restaurant Lerbækgaard:

Serveres eller afhentes fra klokken 17.30, varm & lige til at stille på bordet, 135,- i huset &        120,- Take away. Tilkøb ugens dessert for 65,- ud af huset

Uge 17

Poke bowl med marineret and i tariaki – jasmin ris – edemam bønner 

gulerødder – agurk – spidskål – goma dressing

Uge 18

Lammefrikadeller med bagte rødbeder med gedeost & urter

Uge 19

Langtidsstegt kalvecuvette – råstegte kartofler i urter – fløde sauce – waldorfsalat

Uge 20

Klassiske frikadeller med cremet kartoffelsalat & agurkesalat

Uge 21

Krebinetter med stuvede grøntsager & aspagers kartofler

Uge 23

Kylling i karry på kokosmælk med jasminris

Uge 24

Biksemad med bearnaise crème, syltede rødbeder & spejlæg

Uge 25

 Forloren hare med brun sovs, kartofler, ribsgele & agurkesalat

Uge 26

Lerbækgaards fiskedeller med remoulade, kartofler & citron

Uge 27:

Thai style panang karry i kokosmælk med kylling & grønsager – jasmin ris

Uge 28:

Hakkebøffer med bløde løg samt cremet kartoffelmos

Uge 29:

Kylling saute marengo: Braiserede kylling lår med svampe, tomat, spejlæg & brødcroutoner

Uge 30:

Skibberlobeskovs med ristet rugbrød, sennep, rødbede & purløg

Ring & bestil på 45 76 15 00 Eller skriv på vores mail Post@lerbaekgaard.dk