Ugens Ret og Take Away
Ugens Husmandskost på Restaurant Lerbækgaard:
Serveres eller afhentes fra klokken 17.30, varm & lige til at stille på bordet, 135,- i huset & 120,- Take away. Tilkøb ugens dessert for 65,- ud af huset
Uge 17
Poke bowl med marineret and i tariaki – jasmin ris – edemam bønner
gulerødder – agurk – spidskål – goma dressing
Uge 18
Lammefrikadeller med bagte rødbeder med gedeost & urter
Uge 19
Langtidsstegt kalvecuvette – råstegte kartofler i urter – fløde sauce – waldorfsalat
Uge 20
Klassiske frikadeller med cremet kartoffelsalat & agurkesalat
Uge 21
Krebinetter med stuvede grøntsager & aspagers kartofler
Uge 23
Kylling i karry på kokosmælk med jasminris
Uge 24
Biksemad med bearnaise crème, syltede rødbeder & spejlæg
Uge 25
Forloren hare med brun sovs, kartofler, ribsgele & agurkesalat
Uge 26
Lerbækgaards fiskedeller med remoulade, kartofler & citron
Uge 27:
Thai style panang karry i kokosmælk med kylling & grønsager – jasmin ris
Uge 28:
Hakkebøffer med bløde løg samt cremet kartoffelmos
Uge 29:
Kylling saute marengo: Braiserede kylling lår med svampe, tomat, spejlæg & brødcroutoner
Uge 30:
Skibberlobeskovs med ristet rugbrød, sennep, rødbede & purløg
Ring & bestil på 45 76 15 00 Eller skriv på vores mail Post@lerbaekgaard.dk
