Ugens Ret og Take Away
Ugens Husmandskost 135,-
Uge 39: Malaysisk BBQ-kylling m. jasminris & frisk agurkesalat
Uge 40: Køkkenchefens paprikagryde m. kartoffelmos
Uge 41: Chicken tikka marsala m. ris & naanbrød
Uge 42: Chili con carne m. tortilla chips & creme fraiche
Uge 43: Fried chicken m. sesamkartofler & sursød sauce
Uge 44: Æblebraiseret gris m. rodfrugter
Uge 45: Citronbagt laks m. flødestuvet spinat & pasta
Uge 46: Flæskesteg m. brun sovs, kartofler & rødkål samt chips
Uge 47: Stegt medister m. grønlangkål & brune kartofler
Uge 48: Indisk Dahl m. brune ris & raita
Uge 49: Andebryst m. appelsin sauce & waldorfsalat
Uge 50: Glaseret skinke m. stuvet hvidkål & kartofler
Uge 51: Kylling i karry m/ Ris taffel
📞 Ring og bestil på 45 76 15 00
📧 Eller skriv til: post@lerbaekgaard.dk
Smag af Lerbækgaard – lige til at tage med hjem.
